fbpx

Häggman

Makuasialla vuodesta 1929

Kädet taikinassa ja suupielet sokerissa

Perinteisillä resepteillä, kotimaisista raaka-aineista

Sukupolvelta toiselle kulkeva ammattitaito ja reseptiikka ovat herkkujemme perusta. Raaka-aineet hankimme aina mahdollisimman läheltä.

Juuri herännyt

Aamuneljältä taikinakoukut pyöräyttävät taikinaksi Häggmanin alkuperäisen juuren, joka pelastettiin vuoden 1985 tulipalosta ensimmäisenä reseptikirjojen kanssa.

Tarkkaa touhua

Paistoaika, lämpötila, kohotus, ainesten määrä ja tuoreus – kaikki vaikuttavat suoraan lopputulokseen. Minkä taikinaan laittaa sen leivässä maistaa.

Uunista ulos

Leipomoon leviää uunista tuoreen leivän täyteläinen tuoksu jo ennen kuin ensimmäiset leivät nostetaan ritilälle jäähtymään.

Pehmeä kosketus

Laatu tulee hyvistä aineksista ja osaavista käsistä. Koneilla tehdään toki isot taikinat, mutta leipurin näpeissä muotoutuu jokainen yksittäinen leipä ja pulla.

Kun maku ratkaisee

Silloin ovat kaikki keinot käytössä, eikä raaka-aineista pihistellä.


Pintaväri possuille

Munkinpaisto kuuluu jokaiseen Häggmanin leipomon aamuun. Herkullisiahan ovat mokomat. Onpa joku julistanut ne ”ehkä Suomen parhaiksi”.

Kattauksen kruunu

Kaunis kakku on juhlapöydän odotetuin herkku ja keskipiste. Kondiittori huolehtii, että kakku on koristeita myöten viimeistelty juhlasi arvoisesti.

Valmiina lähtöön

Leipomon aamu alkaa olla lopuillaan, ja kuormat valmiina lähtemään Häggmanin kahviloihin. Kohta vastaleivottu lehtitaikina rasahtaa ja tuore kahvi höyryää kupissa.

Makuasialla

Saammeko esitellä Häggmanin iloiset leipurit. Taas yksi päivä takana makujen maailmassa.

Viimeinen silaus

Osa herkuista viimeistellään vasta kahvilassa, jotta saat nauttia ne mahdollisimman tuoreina.

Tuhdisti täytetty

Oman leipomon voisarvesta jalostuu kahvilassa runsas ja maukas välipala, joka käy smoothien kanssa vaikka lounaasta.

Hyvältä näyttää

Aika asetella tuoreet leivonnaiset kauniisti esille ja avata kahvilan ovet.

Höyrytetty maito ja tuima espresso

Siinä erikoiskahvien dynaaminen duo. Herkulliset kahvit, kaakaot ja haudutetut teet löytyvät jokaisen kahvilamme valikoimasta.

Herkullista huomenta

Asiakkaan aamu alkaa tuoreesti Häggmanin herkuilla ja kupillisella kuumaa juomaa.

Vielä jotain maukasta mukaan

Nappaa pussillinen hurjan hyvää töihin tai kotiin. Aamulla leipomossa leivottu herkku pysyy ihanan tuoreena iltapäivän kahvipöytään asti.

 

Tilaa hurjan hyvät herkut

Järjestätkö juhlia?

Kuinka paljon kahvia pitäisi keittää?

Mitä astioita tarvitaan?

Miten noutopöytä kannattaa kattaa?

Lue Hekun juhlavinkit, niin juhlasi järjestyvät helpommin.

Juhlavinkkeihin