Sukupolvelta toiselle kulkeva ammattitaito ja reseptiikka ovat herkkujemme perusta. Raaka-aineet hankimme aina mahdollisimman läheltä.
Juuri herännyt
Aamuneljältä taikinakoukut pyöräyttävät taikinaksi Häggmanin alkuperäisen juuren, joka pelastettiin vuoden 1985 tulipalosta ensimmäisenä reseptikirjojen kanssa.
Tarkkaa touhua
Paistoaika, lämpötila, kohotus, ainesten määrä ja tuoreus – kaikki vaikuttavat suoraan lopputulokseen. Minkä taikinaan laittaa sen leivässä maistaa.
Uunista ulos
Leipomoon leviää uunista tuoreen leivän täyteläinen tuoksu jo ennen kuin ensimmäiset leivät nostetaan ritilälle jäähtymään.
Pehmeä kosketus
Laatu tulee hyvistä aineksista ja osaavista käsistä. Koneilla tehdään toki isot taikinat, mutta leipurin näpeissä muotoutuu jokainen yksittäinen leipä ja pulla.
Kun maku ratkaisee
Silloin ovat kaikki keinot käytössä, eikä raaka-aineista pihistellä.
Pintaväri possuille
Munkinpaisto kuuluu jokaiseen Häggmanin leipomon aamuun. Herkullisiahan ovat mokomat. Onpa joku julistanut ne ”ehkä Suomen parhaiksi”.
Kattauksen kruunu
Kaunis kakku on juhlapöydän odotetuin herkku ja keskipiste. Kondiittori huolehtii, että kakku on koristeita myöten viimeistelty juhlasi arvoisesti.
Valmiina lähtöön
Leipomon aamu alkaa olla lopuillaan, ja kuormat valmiina lähtemään Häggmanin kahviloihin. Kohta vastaleivottu lehtitaikina rasahtaa ja tuore kahvi höyryää kupissa.
Makuasialla
Saammeko esitellä Häggmanin iloiset leipurit. Taas yksi päivä takana makujen maailmassa.
Viimeinen silaus
Osa herkuista viimeistellään vasta kahvilassa, jotta saat nauttia ne mahdollisimman tuoreina.
Tuhdisti täytetty
Oman leipomon voisarvesta jalostuu kahvilassa runsas ja maukas välipala, joka käy smoothien kanssa vaikka lounaasta.
Hyvältä näyttää
Aika asetella tuoreet leivonnaiset kauniisti esille ja avata kahvilan ovet.
Höyrytetty maito ja tuima espresso
Siinä erikoiskahvien dynaaminen duo. Herkulliset kahvit, kaakaot ja haudutetut teet löytyvät jokaisen kahvilamme valikoimasta.
Herkullista huomenta
Asiakkaan aamu alkaa tuoreesti Häggmanin herkuilla ja kupillisella kuumaa juomaa.
Vielä jotain maukasta mukaan
Nappaa pussillinen hurjan hyvää töihin tai kotiin. Aamulla leipomossa leivottu herkku pysyy ihanan tuoreena iltapäivän kahvipöytään asti.