Makuasialla vuodesta 1929
Kädet taikinassa ja suupielet sokerissa
![](/wp-content/uploads/2015/03/1_leipomo.jpg)
Perinteisillä resepteillä, kotimaisista raaka-aineista
Sukupolvelta toiselle kulkeva ammattitaito ja reseptiikka ovat herkkujemme perusta. Raaka-aineet hankimme aina mahdollisimman läheltä.
![](/wp-content/uploads/2015/03/2_leipomo.jpg)
Juuri herännyt
Aamuneljältä taikinakoukut pyöräyttävät taikinaksi Häggmanin alkuperäisen juuren, joka pelastettiin vuoden 1985 tulipalosta ensimmäisenä reseptikirjojen kanssa.
![](/wp-content/uploads/2015/03/3_leipomo.jpg)
Tarkkaa touhua
Paistoaika, lämpötila, kohotus, ainesten määrä ja tuoreus – kaikki vaikuttavat suoraan lopputulokseen. Minkä taikinaan laittaa sen leivässä maistaa.
![](/wp-content/uploads/2015/03/4_leipomo.jpg)
Uunista ulos
Leipomoon leviää uunista tuoreen leivän täyteläinen tuoksu jo ennen kuin ensimmäiset leivät nostetaan ritilälle jäähtymään.
![](/wp-content/uploads/2015/03/5_leipomo.jpg)
Pehmeä kosketus
Laatu tulee hyvistä aineksista ja osaavista käsistä. Koneilla tehdään toki isot taikinat, mutta leipurin näpeissä muotoutuu jokainen yksittäinen leipä ja pulla.
![](/wp-content/uploads/2015/03/6_leipomo.jpg)
Kun maku ratkaisee
Silloin ovat kaikki keinot käytössä, eikä raaka-aineista pihistellä.
![](/wp-content/uploads/2015/03/7_leipomo.jpg)
Pintaväri possuille
Munkinpaisto kuuluu jokaiseen Häggmanin leipomon aamuun. Herkullisiahan ovat mokomat. Onpa joku julistanut ne ”ehkä Suomen parhaiksi”.
![](/wp-content/uploads/2015/03/8_leipomo.jpg)
Kattauksen kruunu
Kaunis kakku on juhlapöydän odotetuin herkku ja keskipiste. Kondiittori huolehtii, että kakku on koristeita myöten viimeistelty juhlasi arvoisesti.
![](/wp-content/uploads/2015/03/9_leipomo.jpg)
Valmiina lähtöön
Leipomon aamu alkaa olla lopuillaan, ja kuormat valmiina lähtemään Häggmanin kahviloihin. Kohta vastaleivottu lehtitaikina rasahtaa ja tuore kahvi höyryää kupissa.
![](/wp-content/uploads/2015/03/10_leipomo.jpg)
Makuasialla
Saammeko esitellä Häggmanin iloiset leipurit. Taas yksi päivä takana makujen maailmassa.
![](/wp-content/uploads/2015/03/11_leipomo.jpg)
Viimeinen silaus
Osa herkuista viimeistellään vasta kahvilassa, jotta saat nauttia ne mahdollisimman tuoreina.
![](/wp-content/uploads/2015/03/12_leipomo.jpg)
Tuhdisti täytetty
Oman leipomon voisarvesta jalostuu kahvilassa runsas ja maukas välipala, joka käy smoothien kanssa vaikka lounaasta.
![](/wp-content/uploads/2015/03/13_leipomo.jpg)
Hyvältä näyttää
Aika asetella tuoreet leivonnaiset kauniisti esille ja avata kahvilan ovet.
![](/wp-content/uploads/2015/03/14_leipomo.jpg)
Höyrytetty maito ja tuima espresso
Siinä erikoiskahvien dynaaminen duo. Herkulliset kahvit, kaakaot ja haudutetut teet löytyvät jokaisen kahvilamme valikoimasta.
![](/wp-content/uploads/2015/03/16_leipomo.jpg)
Vielä jotain maukasta mukaan
Nappaa pussillinen hurjan hyvää töihin tai kotiin. Aamulla leipomossa leivottu herkku pysyy ihanan tuoreena iltapäivän kahvipöytään asti.